Nieuwe opdrachten

Op 5 april werd in de Nijmeegse Sint Stevenskerk de ‘Vrede van Nijmegen Penning’ uitgereikt aan Paul Polman, CEO van Unilever. In aanwezigheid van Minister Kaag, leden van de Eerste en Tweede Kamer, ambassadeurs uit diverse landen en ongeveer 500 andere gasten ontving dhr. Polman de onderscheiding uit handen van burgemeester Bruls van Nijmegen. Hij ontving deze prestigieuze prijs vanwege zijn inzet voor een meer duurzame planeet. Bij de acceptatie van de prijs sprak hij tevens de ‘Vrede van Nijmegen-lezing’ uit.

Story verzorgde de hele technische productie. Dankzij onze cameraregistratie van het evenement en de vertoning op led-schermen kon iedereen in de kerk alles goed zien en volgen. Ook het geluid werd door ons verzorgd. Hoewel kerken berucht zijn om de lastige akoestiek, was het voor ons geen probleem om te zorgen dat de lezingen kristalhelder overkwamen: we hebben eerder het vaste audiosysteem van de Stevenskerk uitgedacht en geïnstalleerd. Dus we kennen de situatie als onze broekzak en we konden deze makkelijk koppelen met de extra PA. En tot slot hebben we alles ook sfeervol uitgelicht en de aankleding ervan verzorgd. Daarmee hebben we bijgedragen aan een succesvol evenement met een hoge maatschappelijke relevantie.

Bekijk hier de lezing van Paul Polman:

En voor meer informatie over het evenement: treatiesofnijmegenmedal.eu