Algemeen nieuws

Vorig jaar wijzigden we onze naam van Story Sound naar Story Event Engineering; de oude naam dekte de lading niet meer. Story doet tegenwoordig veel meer dan alleen geluid. Eind 2017 zijn we ook gestart met onze nieuwe huisstijl. Met het verschijnen van deze eerste nieuwsbrief lanceren we tevens onze vernieuwde website: https://story.pro.

In samenwerking met het bureau Like No Other uit Hilversum hebben het design en de ‘look & feel’ in lijn gebracht met de kwaliteit van onze dienstverlening. Met een duidelijkere navigatie waardoor onze diensten overzichtelijker worden gepresenteerd en meer herkenbaarheid voor de verschillende typen opdrachtgevers die we bedienen.

Een website is nooit af en we zullen er de komende tijd nog interessante content aan toevoegen. In Silicon Valley zeggen ze niet voor niks: “if you’re satisfied with your website, you’ve launched it too late.” Dus als je nog iets mist of je ergens commentaar op hebt: laat het ons weten op: info@story.pro