Story BlogHoe doet hij het toch? Story helpt Hans Klok met zijn show House of Horror

Hoe doet hij het toch? Story helpt Hans Klok met zijn show House of Horror‘The world’s fastest illusionist’ Hans Klok is al geruime tijd een tevreden klant van Story Event Engineering. We vergezelden hem al op menig tournee. Werken met deze internationaal bekende top-entertainer is een waar feest. Zijn succesvolle ‘House of Horror’-tour, reisde de afgelopen maanden weer langs de Nederlandse én Duitse theaters. Telkens liet hij het publiek weer in verbazing achter: “hoe doet ie dat toch?” Wij snappen het soms ook niet, maar wat we wel weten is dat we er trots op zijn hem met een indrukwekkende sound te mogen helpen het publiek te betoveren. We verzorgden voor hem alle geluidstechniek: PA, microfoons, geluidstechnicus, the works.

En als je een indruk wil van zijn wervelende show, bekijk dan even deze video.

Informatie over de theatershow van Hans Klok: hansklok.nl