Nieuwe opdrachten

Dancetour staat voor: “bringing people together.” Dat doen ze door het publiek gratis een mooie mix van dancemuziek te bieden: van urban, eclectisch tot progressive en freestyle. Met artiesten als van Lil Kleine tot Mental Theo, en een DJ Clash Competitie voor ruim 300 DJ-talenten. Een mooie missie en daar dragen wij graag aan bij want we geloven in ’the power of music’. In de beginjaren van Dancetour verzorgden we al enige jaren het geluid. Tijdens de vakbeurs Festivak spraken we Maarten Stok, de organisator. Hij was onder de indruk van het JBL-systeem waar Story mee werkt. En hij zag dat we tegenwoordig veel meer doen dan alleen geluid. Het resultaat: Story gaat mee op tournee met Dancetour. We verzorgen het geluid én het licht tijdens de tournee langs 6 van de 7 steden die Dancetour aandoet. Van Goes tot Lelystad en van Arnhem tot Dordrecht; in het hele land gaan we Dancetour helpen het publiek in uit z’n dak te laten gaan.

Kijk voor meer informatie en de toerdatums op: www.dancetour.nl/events

Maarten Stok van Dancetour: “10 Jaar geleden werkten we al samen. Op Festivak kwam ik ze weer tegen. Ik was vooral geïnteresseerd in hun oplossing voor geluidsoverlast. Onze evenementen vinden midden in de stad plaats: het publiek wil goed geluid en de bewoners van de binnenstad willen zo min mogelijk overlast. Zo raakten we weer met elkaar in gesprek en nadat ze ook een zeer concurrerende offerte hadden neergelegd besloot ik met Story in zee te gaan. En ze hebben me ook nog goed geholpen met het beleidsplan voor de gemeente en de vergunningaanvraag.”